contact us

If you have questions, comments, or a project in mind, let's talk. Please provide your mail and fill out the message field, and we'll contact you right back.

2 Skelbækgade
København, , 1717
Denmark

+45 51929609

We are an infographic agency doing visual storytelling.

We transform data and information into captivating visuals and makes it easier to understand and remember.

We are visual storytellers that inform and inspires your audience.

Site_Account-Manager-Ad_1120X450.gif

Client director

 

VI ER

et mindre grafisk bureau i København, som er specialiseret i at omsætte kompleks information og data til simple, stærke og visuelle historier. Nogle kalder det infografik, andre visual storytelling, men vigtigst af alt brænder vi for at blive de bedste til at formidle indhold visuelt. Selvom vi er specialiseret, arbejder vi med mange typer af projekter og kunder, som tæller alt fra SoMe indhold, animationer, publikationer til digitale løsninger.

VI TILBYDER

at blive en del af et kreativt, sjovt og ambitiøst bureau, som i dag tæller 8 kloge hoveder. Selvom vi snart runder 5 år, føler vi stadig at rejsen kun lige er begyndt, og du får derfor muligheden for at sætte dit præg på projekterne og kulturen. Du kommer til at arbejde sammen med landets bedste grafiske designere (ifølge os!) samt nogle af Danmarks største (og bedste!) virksomheder, hvor der ikke findes to ens projekter.

Vi søger

en ny kollega, der kan sikre Ferdios fortsatte vækst med nye projekter og kunder. Du vil både få ansvaret for eksisterende kunder, men i den grad også være med til få nye ombord. Vi søger en person med høj faglig integritet og kæmpe netværk, der vil være vores ansigt udadtil. Du kan ikke lade være med at uddele highfives, når et nyt projekt er i hus. Samtidigt vil du være med til at definere vores markedsposition, løsninger og salgsinitiativer.

DU er

først og fremmest en udadvendt type, som man elsker at drikke en kop kaffe med. Du forstår at læse og sætte dig ind i kunders behov og omsætte det til konkrete projekter. Din uddannelse er ikke halvt så vigtig, som dine personlige egenskaber og drive. Du har tidligere erfaring med kundekontakt, rådgivning og salg og har måske allerede erfaring fra et bureau. Du interesserer dig for kommunikation og formidling, og hvordan design kan medvirke til at fortælle en historie. Du er lærenem og ambitiøs på både dine egne vegne, kunders og bureauets. Endeligt er det vigtigt, at du både mestrer mundligt og skriftligt dansk og engelsk.

Dine opgaver

inkluderer først og fremmst salg og kundekontakt. Men da vi er et mindre bureau, er det vigtigt at understrege, at rollen herudover omfatter andre ansvarsområder. Du skal derfor trives i en hverdag, som både byder på rådgivning, salg, markedsføring og projektledelse og alt derimellem. Uden at være udtømmende vil dine kerneopgaver inkludere:

  • Kundepleje for eksisterende kunder som tæller alt fra møder, opfølgning, salg, tilbud, forhandlinger, etc.

  • Opsøgende salg til nye kunder. Bare rolig, vi tror ikke på kold kanvas telefonsælgere. Det handler om at identificere potentielle kunder vha. god rådgivning, oplæg, markedsføringsinitiativer, etc.

  • Rådgivning kan i vores optik ikke adskilles fra salg. En god kunde og projekt er et resultat af god rådgivning. Du vil blive klædt på til at blive førende rådgiver inden for vores område.

  • Strategi: du vil indgå i et ledelsesteam, hvor du vil være med til at evaluere og definere Ferdios strategiske position og initiativer, eksternt såvel som internt.

  • Projektledelse i mindre grad, da der vil være tilknyttet en dedikeret projektleder.

Praktisk

Du kommer til at arbejde på vores dejlige kontor på Vesterbro, København. Stillingen er på fuld tid og på ubegrænset tid. Løn efter kvalifikationer. Ansøgninger vil blive behandlet løbende med start hurtigst muligt.

Send din ansøgning og motivation til moment der står for rekruttering. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte administrerende direktør Birger Morgenstjerne på birger@ferdio.com

Ser frem til at høre fra dig!